Nu ezitați să mă contactați pentru eventuale păreri, sugestii, reclamații, etc.

dragos.negoitescu@romanianstamps.ro


Persoanele care doresc sa-și publice pro bono publico studiile, păreriile, etc, mă pot contacta la adresa de mai sus.

De asemenea, mă puteți contacta dacă doriți să facem schimburi temporare de literatură filatelică, trimiteți mail pentru lista cu lucrările pe care le pot oferi la schimb.

În cadrul site-ului vor fi abordate doar subiecte referitoare la mărcile poștale românești din perioada clasică și postclasică.


Informațiile din cadrul acestui site sunt opinii personale.
Folosirea informațiilor din cadrul site-ului pentru fundamentarea deciziilor în eventuale operațiuni de natură comercială nu angajează raspunderea autorului în niciun fel.

Proprietarul site-ului oferă acces liber la site și vă autorizează sa vizualizati, imprimați și să transmiteti informații existente pe site doar în scopuri personale, non-comerciale. Dreptul de autor pentru informațiile existente pe acest site este deținut de proprietarul site-ului sau de afiliații/partenerii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea scrisă a proprietarului site-ului.
Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor.


Site-ul este optimizat pentru Chrome și Mozilla

Valid XHTML 1.0 Strict